Barátnője életét akarta megmenti Viktor, de belefulladt a Balatonba..a vízimentők is sírtak...


Barátnője életét akarta megmenti Viktor, de belefulladt a Balatonba..a vízimentők is sírtak...



Amint arról korábban beszámoltunk, vasárnap délután egy 37 éves fiatalember veszítette életét a szigligeti strandon. B. Viktor a párjával fürdőzött a tó északi partján, amikor hirtelen az események drámai fordulatot vettek. Az áldozat igazi hősként viselkedett, az unikornisos matracával jócskán elsodródott barátnője után sietett, őt akarta megmenteni.


“Egy másik matracba kapaszkodva indult kimenteni a bóján kívülre kerülő párját, akit végül a vízimentők segítettek partra. Amikor a mentőőrök elindultak vele kifelé, visszanéztek, de addigra a fiatalember már lefordult a matracáról. Ha jól tudott volna úszni, valószínűleg nem a felfújható gumimatraccal evickélt volna a hölgy után” – mondta a Blikknek egy szemtanú. 


Az ajkai férfi keresésében a vízimentők, s a vízirendőrök hajója mellett egy mentő katamarán is részt vett. Órákkal később, szonárral sikerült megtalálni a férfi holttestét, 150 méterre a parttól. Viktor a szerelmével Zsuzsannával  nagyon boldog párkapcsolatban élt. Mindennél jobban szerették egymást, az örömteli emlékeiket pedig büszkén osztották meg a közösségi oldalaikon. A férfi, élete árán is szerelmét próbálta megmenteni, amikor a nő bajba került. 

((Kiemelt kép illusztráció)