Eltűnt Boros Lajos..


Eltűnt Boros Lajos..




Az újabb részek hiánya és az, hogy Boros Lajos a közösségi oldalain vagy bármilyen más felületen sem szerepelt már jó ideje, újra aggodalommal töltötte el a rajongókat és a kollégákat. Nem meglepő ez, hiszen hat évvel ezelőtt már történt hasonló eset, amikor hónapokig nem lehetett tudni Boros Lajosról: mint utóbb kiderült, azért, mert a nyílt szívműtétje után kómába esett és öt hétig nem ébredt fel. Szerencsére most nem ez a helyzet.


– Nincs nagy baj, egyszerűen csak már nem tud úgy helytállni, mit korábban, ezért inkább a háttérbe vonult – magyarázta az egyik közeli ismerős, aki szerint a 77 éves rádiós ettől függetlenül próbál aktív maradni a magánéletében, sétálni, időt tölteni a családjával.


– Az persze, nem egyszerű, hogy mindig is a szereplés, a rádiózás, a színpad volt az élete, de mikrofon elé már nagy valószínűséggel nem ül – tette hozzá az ismerős.


Pedig még az elmúlt években is számos nagy tervet fogalmazott meg lapunknak Boros Lajos.


– Simán lennék bemelegítőember, például Bödőcs Tibor előtt – nyilatkozta a tavalyi év elején a Blikknek Boros Lajos, aki akkor azt tervezte, hogy folytatná több évtizedes standupos karrierjét, de célja volt, hogy a saját képeiből újabb kiállítást rendezzen.