Caramel megszólalt a szakításról. Sajnálattal kell közölnöm, hogy a házasságom...


Caramel megszólalt a szakításról. Sajnálattal kell közölnöm, hogy a házasságom...


Caramel és 11 évvel fiatalabb felesége, Szilvi nem gyakran állnak közösen kamerák elé, a házasságukról pedig még kevesebbet nyilatkoznak. Az előadó viszont most kivételt tett, és elmondta, hogy korábban már szakítottak a párjával. Kiderült, mi miatt folytatták mégis a kapcsolatukat, miután kimondták: legyen vége.


Caramel már több mint 10 éve egy párt alkot a kedvesével, Szilágyi Szilvivel, akit 28 éves korában ismert meg. Igen ám, viszont akkoriban a barna szépség még csak 17 éves volt, így sok támadás érte az előadót, hogy mit akar egy annyira fiatal lánytól. A szerelmük azonban hamar kibontakozott, 2015-ben összeházasodtak, azóta pedig két közös gyermekük is született, Szofi és Miron. A Megasztár új évadának zsűritagja a TV2 Titkok Ramónával című műsorban őszintén beszélt a házasságukról.


Bár eddig erről korábban nem árult el részleteket, most őszintén vallott arról, hogy mindössze kilenc hónap után szakítottak a feleségével, majd csak két év után találtak újra vissza egymáshoz.


Egy időre szakítottak

Meg kellett tanulnunk, hogyan kezeljük egymást

– ismerte be az énekes a podcastben.


"Én azt éreztem, nem tudok nélküle élni és ő is ezt érezte. Volt egy pillanat, amikor azt éreztem, döntést kell hozni, hogy mi történjen velünk. Próbáltam a lehető legegyszerűbben megfejteni ezt a helyzetet, miért nem tudom elengedni, ő miért nem tud elengedni engem. A legegyszerűbb válasz lett a megoldás, egyszerűen azt éreztem, nem tudok nélküle élni, nem tudom kitörölni a fejemből, nem tudom elvágni ezt a szálat egyik napról a másikra, úgyhogy akkor próbáljuk meg együtt, álljunk egymáshoz komolyan és ehhez a párkapcsolathoz" - magyarázta az akkori érzéseik kapcsán.


Az előadó mindig is inkább lányos édesapának tartotta magát, így nagyon örült, hogy Szofi született elsőként hozzájuk.


"Én féltem attól, hogy fiam lesz. Annyira rajongásig imádtam mindig a lányomat, hogy beraktam magam egy lányos apuka kategóriába és nem tudtam elképzelni, milyen lesz egy fiúval. Nem tudtam elképzelni, hogy tudok-e egy másik kis embert is úgy szeretni, mint a lányomat. Nem tudtam, milyen lesz egy második gyerek. Amikor a kezembe fogtam, még akkor is így éreztem, a második nap után esett le, amikor hazaértünk a kórházból, azóta vagyok teljesen elvarázsolva. Miron annyira más, csodálatos élmény ezt megtapasztalni, napról napra elvarázsol a kisfiam. Nekem a legfontosabb dolog az életemben, hogy apuka lettem és férj. Ez a világ legjobb dolga" - mondta csillogó szemekkel