Ebben a percekben temetik el Tompos Kátyát...szívszorító helyszíni képek


Ebben a percekben temetik el Tompos Kátyát...szívszorító helyszíni képek



Teljes titokban örök nyugalomra helyezték Tompos Kátyát. A Blikk figyelmét egy olvasóriporterünk hívta fel arra, hogy a május 31-én elhunyt színésznőt a napokban a Farkasréti temető 31-es parcellájában kísérték utolsó útjára.


Kórházba került Kovácsovics Fruzsina, a fellépését is le kellett mondani az énekesnőnek: a Blikk megtudta, mennyire súlyos...

Egy tényleg legális kiskapu: ha ezt teszi, mehet autópályán matrica nélkül is, nem kap büntetést

Lapunk munkatársai a temetőben hamar megtalálták a sírt, úgy saccoljuk, a búcsúztató csak néhány nappal ezelőtt lehetett. A síremléken a színésznő neve fölött megható, „Szeretünk, Kátya” felirat árulkodik arról, milyen fontos volt a szeretteinek az elhunyt.


A nagyrészt hófehér rózsákból álló koszorúkon lévő egyik szalagon Kátya édesanyja üzent a lányának egy idézettel, míg más a saját költeményével tisztelgett a színésznő emléke előtt.


Ahogy azt korábban megírtuk, a család és a barátok mindenképpen zárt körű temetést szerettek volna, mert ahogyan Kátya az életében is zárkózott volt, úgy a búcsúztatását is csak a hozzá legközelebb állókkal akarták átélni a szerettei.