Ezt a kisfiút rúgta fel a kopasz Agócs, aki félelmében Spanyolországba menekült


Ezt a kisfiút rúgta fel a kopasz Agócs, aki félelmében Spanyolországba menekült

 


„A szolnoki kalandpark üzemeltetője 2024. július 15-én írásban tett feljelentést a rendőrségen, miután tudomásukra jutott, hogy a kalandparkban egy férfi bántalmazott egy gyermeket. Az esetről videófelvétel készült, amely azonnal elterjedt az interneten.


A Szolnoki Rendőrkapitányság garázdaság vétségének gyanúja miatt rendelt el nyomozást. A nyomozók haladéktalanul megkezdték a körülmények tisztázását a sértett és az elkövető kilétének megállapítása érdekében. Beszerezték az adatokat, elemezték a kamerafelvételeket és tanúkat hallgattak ki” – írja közleményében a rendőrség. 


Megrázta az országot a felvétel, melyen Agócs Tibor, a Yakuzák SE szakmai vezetője látható, aki a szolnoki kalandparkban brutálisan felrúgott egy gyermeket. Agócsot a Magyar Karate Szakszövetség eltiltotta az eset után, Jászberény testülete pedig visszavonta városi kitüntetését.


Lehetett sejteni, hogy az ügy nem áll meg ennyiben, a rendőrség eljárást indított. Mint a közleményben leszögezték, a feljelentést követő napon megállapították a sértett gyermek személyazonosságát, és kétséget kizáróan beazonosították az elkövető kilétét is. Az orvosi látlelet és vélemény alapján a gyermek nem szenvedett sérülést a bántalmazás során.


„A cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfi jelenleg külföldön tartózkodik, ezért gyanúsítotti kihallgatására eddig nem kerülhetett sor.