Felismerhetetlenül lefogyott Galambos Lajcsi a börtönben.. itt az első nyilvános kép róla


Felismerhetetlenül lefogyott Galambos Lajcsi a börtönben.. itt az első nyilvános kép róla

A jótól is el tud szokni az ember. Ezt leginkább Galambos Lajos bizonyíthatja, aki 14 hónap után aludhatott újra a saját, puha ágyában, ám cseppet sem tudta kiélvezni a helyzetet, ugyanúgy felkelt hajnalok hajnalán, mintha még mindig a baracskai kötelező ébresztésen esne át. De szabadulása után is szigorú szabályok vonatkoznak a nyomkövetőt viselő trombitaművészre.


Mint azt elsőként megírtuk, az ország trombitását hétfő hajnalban, a legnagyobb titokban kiengedték a rácsok mögül. Nem állíthatjuk, hogy szabadult, hiszen hivatalosan még most is fogvatartotti státuszban van – reintegrációs háziőrizetbe került. A mulatós sztár lábán nyomkövető van, engedély nélkül nem hagyhatja el az otthonát, különben a kis szerkezet működésbe lép. De egyelőre eszébe sincs bárhová is menni: örül, hogy újra a szerettei körében és a megszokott környezetélben lehet.


Lajcsi 14 hónap után alhatott ismét a saját ágyában. Mint mondta, jól aludt, de éber volt az álma. Aztán hajnali fél ötkor ugyanúgy felkelt, mintha még mindig a rácsok mögötti napirend szerint élne, és sétált egy jót a napfelkeltében.