Ököllel verhette szét volt barátnőjét A.Tibor, aki a 7 éves gyermeket felrúgta. Sírva nyilatkozott a volt barátnője:


Ököllel verhette szét volt barátnőjét A.Tibor, aki a 7 éves gyermeket felrúgta. Sírva nyilatkozott a volt barátnője:



A. Tibor volt barátnője az RTL Híradónak beszélt a súlyos testi és lelki bántalmazásról, amit átélt a férfi mellett. 


Az RTL Híradónak nyilatkozott A. Tibor volt barátnője és egykori tanítványa, aki 19 éves volt, amikor a nála 21 évvel idősebb férfival összejött. Úgy fogalmazott, a jászberényi karateedző eleinte „csak” lelkileg bántalmazta: kimosta az agyát, elidegenítette családjától, kontrollálta az öltözködését. 

A fizikai bántalmazás később kezdődött, ütötte-rúgta őt, miután a fejébe vette, hogy a lány megcsalja. Az RTL Híradónak a volt barátnő részletesen leírta, hogyan terrorizálta őt a nála 30 kilóval nehezebb férfi, és hogyan reagált arra, amikor a lány végre rászánta magát a szakításra. A férfit egyébként annak köszönhetően ismerte meg az ország, hogy egy szolnoki kalandparkban felrúgott egy rábízott gyereket. 

HIRDETÉS


A Híradónak az edző volt barátnője azt mondta: a nála 21 évvel idősebb edző szabályosan „kimosta az agyát”, megszabta, hogyan öltözködjön, elidegenítette családjától, majd fizikailag is súlyosan bántalmazni kezdte. A nő szerint az első év meg teljesen normálisan telt, a problémák utána kezdődtek. 


„Bebeszélte magának, hogy megcsalom, ekkor járt el először a keze”

– fogalmazott a nő. "Nem egy pofont adott, vagy ilyesmi, hanem keményen, ököllel verte telibe a fejemet vagy a testemet, mintha edzésen lenne" – emlékezett vissza. Kiemelte, hogy ő nagyjából 65 kiló volt akkor, és egy 95-100 kilós férfi bántalmazta. Olyan is volt, hogy a monoklija miatt nem tudott elmenni az edzésre, vagy épp a hajánlál fogva cibálta a járdán. 

A zaklatást a szakítás után is folytatta a férfi, annak csak akkor szakadt végre, amikor összejött a jelenlegi feleségével.