1 PERCE ÉRKEZETT: Baleset az autópályán! Közel 5km-es a torlódás!A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres.


1 PERCE ÉRKEZETT: Baleset az autópályán! Közel 5km-es a torlódás!A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres.



A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események. Ehhez a hírhez értesítést kérhet a Push értesítések beállítása oldalon, hogy azonnal értesülhessen a frissített tartalomról. Ha már nincs rá szüksége, ugyanott könnyen ki is kapcsolhatja.


Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé, Győr térségében, több jármű ütközött össze. A 126-os km-nél a külső sávot zárták le, a torlódás 3-4 km-es.


Kigyulladt, és nagy lánggal ég a növényzet az M5-ös autópálya mellett, a Röszke felé vezető oldalon. A 65-ös km-nél a külső sávot lezárták. A torlódás 5 km-es. 



Az M7-es autópályán,-Letenye felé, Pákozd és Székesfehérvár között, az 50-es és a 60-as km között is felújítási munka miatt a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad a forgalom. A főváros felé a külső és a leállósáv járható. A Balaton felé vezető oldalon a munkavégzés mögött lassulásra kell számítani.- a Kőröshegyi völgyhídon karbantartási munka folyik. Emiatt mindkét irány forgalmát a 112-es km-nél lévő Zamárdi-felső és a 125-ös km-nél lévő Balatonszárszó csomópont között a 7-es főút felé terelik. A munkavégzésnél, valamint a 7-es főút Zamárdi szakaszán torlódik a forgalom.További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu