Ez tényleg Korda György első felesége? A kép láttán mindenki ledöbbent!


Ez tényleg Korda György első felesége? A kép láttán mindenki ledöbbent!



Nem hiszed el, ki volt Korda György első felesége – Képet látva ledöbbentünk 😮


Korda György és Balázs Klári szerelme már évtizedek óta mesébe illő, hiszen már 43 éve boldog házasságban élnek. Azonban nem mindenki tudja, hogy a magyar táncdalénekesnek Klárika előtt volt egy nagy szerelme, akiről sokáig nem esett szó.


Ő volt Korda György első felesége


A promotions.hu forrásai szerint, Korda György fiatalkorában, még katonai szolgálata előtt, mélyen beleszeretett Kovács Ibolya operettprimadonnába, és 1958-ban feleségül is vette. A házasság azonban gyorsan véget ért, és noha a pár hónap múlva különvált, papíron sosem váltak el.


Amikor Korda György és Balázs Klári 1978-ban megismerkedtek, és elhatározták, hogy összeházasodnak, Korda döbbenten tudta meg az anyakönyvvezetőtől, hogy hivatalosan még mindig házas Kovács Ibolyával. Ez a tény okozott némi meglepetést, de végül rendeződött, és Gyuri bácsi végre Klárikával is összeköthette az életét.



A felejthetetlen fotó


Egy fotó is megörökítette Korda első feleségét, ahol Kovács Ibolya látható, jobbról a második helyen. A kép, amely a Fortepan gyűjteményében is megtalálható, nosztalgikus bepillantást nyújt egy letűnt korszakba.