Magyar Péter kiakadt a közösségi oldalán..pár óra alatt 22 ezer ember kedvelte az írását


Magyar Péter kiakadt a közösségi oldalán..pár óra alatt 22 ezer ember kedvelte az írását

 


A propagandisták küzdenek, mint malac a jégen és közben bűncselekmények sorát követik el. Ma éppen azt állították, hogy én 10 napig a Honvéd Kórház VIP részlegén feküdtem 2021-ben. Segítek, soha nem feküdtem a Honvéd Kórházban, de 10 napig egyetlen kórházban sem. Azt is állítják, hogy én a rokonaimnak intéztem ellátást a a golyóálló üveggel és lehallgatás védelemmel felszerelt VIP részlegen. Segítek, egyik rokonom sem feküdt ott. Azt is írják, hogy rajtam több Covid tesztet végeztek a VIP részlegen. Segítek, én magam mondtam el korábban, hogy a volt feleségemmel közösen teszteltek ott, amikor külföldi utakra kellett őt kísérnem.

Ezenkívül még újabb bűncselekményt elkövetve felsorolja a Pravda, hogy melyik rokonom hányszor kapott ellátást a Honvéd Kórházban. Azt már elfelejtik hozzátenni, hogy ezek az ellátások nem azokban a VIP kórtermekben történtek, ahova valamiért a magyar sajtó munkatársait és engem nem akartak beengedni két hete.

Én soha nem a Honvéd Kórház Speciális Rendeltetési Centrumának járóbeteg ellátását kritizáltam, ahol egyébként sok ezer katona és egyéb tisztviselő kap kezelést, hanem a VIP fekvőbeteg kórtermeket kívántam bemutatni az egyszerű földi halandóknak, akik sokszor 40 fokos, omladozó falú kórtermekben, egészségre kifejezetten veszélyes higiéniai körülmények között kénytelenek “gyógyulni”.


A Magyar Nemzetet és minden más médiumot feljelentek különleges adatra elkövetett személyes adattal való visszaélés miatt, amely a hazugságokat terjeszti.


És egy kiegészítés: Ha édesanyám igénybe vette a speciális rendeltetesű centrum ellatasait (nem a VIP szobákat) azt nem én intéztem el neki, hanem a Kúria főtitkáraként, később az OBH elnökhelyetteseként a jogszabályok alapján tehette ezt meg.