Sokkoló! Oszter Alexandra ritkán látott sármos fia végre megmutatta magát – Most mindenki elájult a fotó láttán.


Sokkoló! Oszter Alexandra ritkán látott sármos fia végre megmutatta magát – Most mindenki elájult a fotó láttán.



Oszter Alexandra Büszkesége: Tinédzser Fia, Axelo Oszter Alexandra fia, Axelo, immár 14 éves, és édesanyja büszkén osztott meg egy összeállítást róla. Axelo, Oszter Sándor unokája, 2010 júliusában született. Apja, egy dán-ír fotóriporter, négy keresztnevet adott neki: Axelo Hunor Konstantin Larsen. 

Axelo és édesanyja 2016-ban költöztek Székesfehérvárra, majd 2021-ben Oszter Sándor halála után Diósjenőre. Axelo most már magasabb édesanyjánál, és helyes tinédzserré vált, ahogy legújabb posztjában is látható. "Eltelt 14 év,tele kalanddal,történésekkel.Fiatalon nem is gondoltam volna,milyen hamar el tud röppenni ez az idő.Pedig ezalatt egy gyermek felnő!Igen össze kell szednie magát ezalatt az embernek,mert már nem csak magáért felelős.

Nincs felkészítés,Zh,gyakorlat,nincs erre egyetem,ahol el lehetne végezni,hogy jól csináljuk,hogy ne ismételjünk rossz mintákat,hogy mindig higgadtak,nyugodtak maradjunk,mikor az élet ismeretlen,nehéz feladatokat ad" - írta Oszter Alexandra a képes montázshoz, melyet kisfiáról készített.