Sztárban Sztár:Amit Tóth Gabi művelt tegnap élő adásban , arra senki nem volt felkészülve – Megfagyott a levegő a stúdióban…Videó


Sztárban Sztár:Amit Tóth Gabi művelt tegnap élő adásban , arra senki nem volt felkészülve – Megfagyott a levegő a stúdióban…Videó



A Sztárban Sztár All Stars legutóbbi szombati élő show-jában Tóth Gabi lépett először a színpadra, és ezúttal az ikonikus énekesnőt, Anastaciát idézte meg. Gabi örömmel fogadta el a TV2 felkérését, hiszen az éneklés iránti szenvedélye és a műsor formátuma mindig is közel állt hozzá. Korábban már zsűritagként is dolgozott a műsorban, most azonban versenyzőként mutatta meg, hogy képes magával ragadni a közönséget.


Bár néhányan talán azért figyelik a műsort, hogy kritizálják, Gabi ezt a kritikát inkább az irigység jelének tartja, és nem hagyja, hogy ez befolyásolja őt. Felkészülése során minden energiáját beleadta, hogy Anastaciaként a maximumot nyújtsa.


Az énekesnő rendkívüli teljesítményt nyújtott, amit a közönség és a zsűri is elismeréssel fogadott. Liptai Claudia humorosan megjegyezte, hogy Gabi különböző hírességekként is feltűnt az évek során, de most egy aluljárós pánsípos zenész külsőt öltött magára – és ezt is imádta. Lékai-Kiss Ramóna szerint Gabi hatalmas lendülettel indította el a műsort, míg Stohl András úgy vélte, hogy az énekesnő végre felszabadultnak tűnt, és nem kellett a megszokott Tóth Gabi szerepét hoznia.


Gabi előadásának köszönhetően a műsor már az elején elképesztő energiával indult, és Anastacia hangzásvilágát tökéletesen visszaadta, ami mind a nézőket, mind a zsűrit lenyűgözte. Ez a fellépés egyértelműen megmutatta, hogy Gabi mennyire elhivatott és tehetséges énekesnő, aki bármilyen kihívást képes teljesíteni.